ΑΛΙΚΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΘΕΜΑΤΑ

18 Νοεμβρίου 2017

Εισερχόμαστε σε Δύσκολες Εποχές

«Θα λιποθυμούν οι άνθρωποι από φόβο, για τα σημεία των καιρών που θα βιώνουμε»
 
…Και έρχεται πιο συγκεκριμένα το Ευαγγέλιο να μας πει τι, ότι ούτε με το πλαστικό χρήμα θα τελειώσουμε. Το σημάδι λέει που σας δίνω είναι όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε, (για την συναλλαγή την οικονομική) το μέτωπο και το χέρι το δεξί, δηλαδή για να κάνετε συναλλαγές θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το δεξί χέρι και το μέτωπο. Εάν δεν γίνουν αυτά δεν μπορεί να γίνει η Δευτέρα Παρουσία. Ότι και να λέμε,  «θα γίνει αύριο μεθαύριο η Δευτέρα Παρουσία, του χρόνου», δεν μπορεί να γίνει πρέπει να εκπληρωθεί και να συμπληρωθεί το πάζλ.

Έχουμε φτάσει στο 2017 και ακόμα συνεχίζονται τα σημεία των καιρών και τι βλέπουμε? Βλέπουμε όντως τι? Ότι και οι σεισμοί και οι πόλεμοι και οι πείνες είναι πιο καταστροφικοί και που ευρισκόμεθα? σε ποιο σημείο?

Ευρισκόμαστε στο σημείο τώρα, κατά Λουκά διαβάζω : {Κεφ. 21  στίχος 25} Καὶ ἔσται σημεῖα ἐν ἡλίῳ καὶ σελήνῃ καὶ ἄστροις, καὶ ἐπὶ τῆς γῆς συνοχὴ ἐθνῶν ἐν ἀπορίᾳ ἠχούσης θαλάσσης καὶ σάλου, {στίχος 26} ἀποψυχόντων ἀνθρώπων ἀπὸ φόβου καὶ προσδοκίας τῶν ἐπερχομένων τῇ οἰκουμένῃ· αἱ γὰρ δυνάμεις τῶν οὐρανῶν σαλευθήσονται.

Βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο, θα διασαλευτούν τα σημεία της εποχής, του καιρού. Αυτά τα οποία θα βιώνουμε από δω και πέρα θα είναι μεγάλα και τρομερά. Είδατε τι  έγινε με τους ανεμοστρόβιλους πριν λίγες ημέρες στην Αμερική? Δεν έχει λέει ξαναγίνει τέτοιος ανεμοστρόβιλος … Όπως και οι σεισμοί, είδατε τι μεγάλους σεισμούς κάνει? Οι σεισμοί πλέον είναι εντελώς καταστροφικοί. Και αν διαβάσετε και στο διαδίκτυο, αναμένονται λέει σεισμοί, και στην Ελλάδα, των 12 ρίχτερ. Ξέρετε τι σημαίνει να γίνονται στην γη 12 ρίχτερ? Ισοπεδώνονται τα πάντα. Και γι αυτό λέει τι? {στίχος 26} ἀποψυχόντων ἀνθρώπων ἀπὸ φόβου καὶ προσδοκίας τῶν ἐπερχομένων τῇ οἰκουμένῃ . Θα πεθαίνουν οι άνθρωποι και θα λιποθυμούν απ αυτό που θα βλέπουν, δεν θα το αντέχουν. Θυμηθείτε την προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: «Βγείτε εσείς οι πεθαμένοι, να μπούμε εμείς οι ζωντανοί. Πλέον τα καιρικά φαινόμενα, όπως είδατε το λένε ήδη στην τηλεόραση, είναι κάτι λέει αναπάντεχο, βρέχει και δεν βρέχει, κάνει κατακλυσμό!
Βλέπεις παίρνει τα αυτοκίνητα, παίρνει σπίτια, παίρνει στέγες η βροχή, πνίγει ανθρώπους, μπαίνει μες τα σπίτια ποτάμια! Αυτά δεν γινόντουσαν παλαιότερα δηλ. να βρέχει με τέτοιο κατακλυσμό ή να κάνει τέτοιους φονικούς σεισμούς . άρα τα σημάδια από δω και πέρα που θα έχουμε θα είναι ακριβώς η αλλαγή του καιρού όπου είτε με σεισμούς, είτε με βροχές, είτε με χιόνια, είτε με χαλάζι… Κάπου έριξε χαλάζι ίσα με πορτοκάλι και δεν ξέρω αν το είδατε και στο internet, σκότωσε όλα τα ζώα που υπήρχαν στην περιοχή εκείνη, δε θυμάμαι σε πια χώρα έγινε. Έπεφτε το χαλάζι, και άνθρωπος αν ήταν έξω τον σκότωνε. Θ συμβαίνουν λοιπόν πράγματα, «και ταύτα πάντα (λέει παρακάτω) αρχαί των οδυνών» δεν είμαστε μέσα στο τέλος, θα είναι οι αρχές των οδυνών, των όσων η ανθρωπότητα θα υποφέρει. Να είμαστε λοιπόν έτοιμοι διότι από δω και πέρα ότι θα βιώνουμε θα είναι σε υπερθετικό βαθμό. Δεν θα είναι ένας απλός σεισμός, μια απλή θύελλα, μια απλή βροχούλα, όπως λέγαμε τα πρωτοβρόχια, θα έχουμε άσχημες καιρικές συνθήκες. Και πρέπει να σας πω ότι οι επιστήμονες το γνωρίζουν και δε μας το λένε, δε βγαίνουν να το πουν! Όταν γίνουν όμως, θα γίνουν κάποια στιγμή όπως το λέμε τώρα για την κρίση, όσοι θα έχουν επιζήσει κι όσοι θα ζουν εκείνη την εποχή… Θα δείτε μετά, θα τα πουν ότι τα βλέπαμε, είχαμε δει, λέγαμε για τις κλιματολογικές συνθήκες ότι αλλάζουν, λέγαμε για την τρύπα του όζοντος και το περιμέναμε, μετά θα το πουν. Και είναι στο παραπέντε, ήμαστε στο παραπέντε. Και επαναλαμβάνω, δεν το λένε διότι θα δημιουργήσουν πανικό στον κόσμο. Θα δημιουργηθεί πανικός.

Απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από την Ομιλία του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη με θέμα "Οι έσχατοι καιροί"  που πραγματοποιήθηκε  στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνα την 3η Οκτωβρίου και ημέρα Τρίτη
Πηγή : https://youtu.be/9vibB-9IpYY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αναγνώστες