ΑΛΙΚΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΘΕΜΑΤΑ

27 Σεπτεμβρίου 2019

Οι προφητείες από ‘δω και πέρα είναι ειδήσεις, Θα τις βλέπουμε στην τηλεόραση και θα τις ακούμε στο ραδιόφωνο – Μόρφου Νεόφυτος

Απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από την Γ΄ πνευματικὴ σύναξη διαλόγου με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτο. Πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου, 2019 στὸ πλαίσιο τῶν ἐκδηλώσεων τοῦ ἱεροῦ ναοῦ Ἁγίων Κωνσταντίνου καὶ Ἑλένης Ἰδαλίου, μὲ ἀφορμὴ τὴ μεταφορὰ στὸν ναὸ τῆς ἱερᾶς εἰκόνας Παναγίας τῆς «Ἐλαιωνίτισσας» ἀπὸ τὸν ἱερὸ ναὸ Ἁγίων Ἀποστόλων στὸ Ὅρος τῶν Ἐλαιῶν.

… Αυτό μας το έλεγε ένας ασκητής που ήταν στην Κρήτη άγνωστος στους πολλούς, ο γέροντας Θεόδωρος ο αγιοφαραγγίτης.  Αγιοφάραγγον στα Αστερούσια Όρη της Κρήτης. Εκοιμήθει πριν τρία χρόνια, Μεγάλη Εβδομάδα. Και μας έλεγεν, παιδιά μου, θα πίνετε τον καφέ σας και θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι εχτύπησαν το πυρηνικόν πρόγραμμα της Περσίας. Τότε θα ξεκινήσουν τα Μεγάλα γεγονότα και την ίδιαν εποχήν ή λίγο πιο πριν θα «πέσει» ο Ερντογάν. 
Αυτά θα είναι τα σημεία που θα έχετε για να καταλάβετε ότι τα ¨Μεγάλα Γεγονότα¨ έρχονται.
Αντιλαμβάνομαι ότι τα μακρά γίνονται κοντά, πόσον κοντά δεν μπορούμε να ξέρουμε και ότι η μετάνοια και του πιο μικρού ανθρώπου, μπορεί τα γεγονότα να τους δώσει μιάν μικρή ώθηση προς τα πίσω για να δώσει χρόνο μετανοίας ο Φιλάνθρωπος Χριστός σε περισσότερους ανθρώπους στη γην.
Και ρώτησα αυτόν τον άνθρωπο του Θεού, του λέω, αδελφέ μου τι λες εσύ;
Και μου είπε, Δέσποτά μου είπαμεν πολλά  περί προφητειών.
Οι προφητείες πλέον ετελείωσαν, άκου τι μου είπε!!! Οι προφητείες από ‘δω και πέρα είναι ειδήσεις, οι προφητείες (μου λέει) πλέον είναι ειδήσεις. Θα τις βλέπουμε στην τηλεόραση και θα τις ακούμε στο ραδιόφωνο, τις προφητείες.
Το ζήτημα είναι να ξεκαθαρίσουμε, ποιες είναι αληθινές και ποιες είναι ψεύτικες. Λοιπόν… όσον αφορά τον τόπο μας θα «περάσουμε» ένα ¨Τριήμερον Εκφοβισμού¨, και δεν το περάσαμεν ακόμα, μερικοί ενόμιζαν ότι είναι που είναι να ‘ρθει το τρυπάνι των Τούρκων (για τις γεωτρήσεις εννοεί) … Από την άλλην όμως ενώ ξέρωμεν ότι τούτα θα γίνουν, βλέπομεν ότι ήδη αρχίσαν και γίνονται, η μετάνοια είναι μειωμένη, είναι το παράπονο της Παναγίας αυτό: 
«Εγώ Θέλω λέει να ανεβάσω την Ορθοδοξία, να την κάνω παγκόσμια φύση, σε όλη την οικουμένην και τι ζητώ, λίγη μετάνοιαν λέει, ένα ήμαρτον».
Και οι βουλευτές μας, όλων των κομμάτων, να κάνουν τέτοια νομοσχέδια; Αυτά τα νομοσχέδια τα αφύσικα που κάνουν οι βουλευτές και στην Ελλάδα και στη Κύπρον, μας είπε η γερόντισσα της Αττικής που είναι άνθρωπος με φως Χριστού ότι θα φέρουν θεομηνίες! Θα επαναστατήσει η φύσις! Θ’ ανοίγουν ξαφνικά μέσα στις πόλεις κρατήρες, θα βυθίζονται πολυκατοικίες! Θα γίνονται σεισμοί ασυνήθιστοι! Από τα αφύσικα τα οποία συμβαίνουν. Τώρα περισσότερες λεπτομέρειες δεν θέλω να πω για τα προφητικά.
Εμείς πρέπει ως Χριστιανοί ορθόδοξοι να βλέπουμε αυτά τα δύο σημεία που προανέφερα, την πτώση του Ερτογάν, τώρα… θα είναι πτώση πολιτική ή βιολογική … άλλοι λένε θα είναι το δεύτερο, άλλοι λένε θα είναι το πρώτο, εγώ δεν μπορώ να κάνω ερμηνεία σ’ αυτό αλλά θα είναι πτώση. Οι επόμενοι που θα μπουν ως πολιτικοί της Τουρκίας θα είναι τυχάρπαστοι δηλαδή, θα είναι άνθρωποι που δεν θα γνωρίζουν από πολιτική κι ενώ θα παν να διορθώσουν τα λάθη του Ερντογάν, την αλαζονεία του Ερντογάν, αυτοί θα κάνουν χειρότερα για την Τουρκία, θα κλείσουν τα στενά, πάνω του Βοσπόρου και οι φίλοι, οι ψευτόφιλοι οι Ρώσοι από φίλοι θα γίνουν οχθροί μέσα σε μία νύκτα και δεν θα μείνει πόλη της Τουρκίας που να μην βομβαρδιστεί. Απ’ αυτήν τη στιγμήν αρχίζει και η Κύπρος να έχει το δικό της μερτικόν στα παγκόσμια γεγονότα, και θα το έχει. Το ¨Τριήμερον του φόβου¨, αν θα γίνει επί Ερντογάν ή μετά, δεν το ξέρουμε αλλά θα το έχομε.
Και πρέπει να φοβηθούμε «Αρχή σοφίας, φόβος Κυρίου».
Πρέπει να φοβηθούμε για να γονατίσουμε, και το γονάτισμα και η προσευχή και η μετάνοια και τα δάκρυα θα φέρουν μεγάλες ευλογίες εις τον τόπο μας!
Μια μεγάλη ευλογία που θα έρθει και την επροφήτευσε ο Χατζηφλουρέντζος πριν το ’67, Θα ελευθερωθεί όλη η Κύπρος! Χωρίς πόλεμο! 
Μορεί να έχουμε τις ¨Τρεις Μέρες¨  κάποια γεγονότα αλλά δεν θα είναι πόλεμος, όπως το ’74. …

Δείτε ολόκληρη την ομιλία στο ακόλουθο βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αναγνώστες